German Optik qendra e vetme perfaqesuese ne Shqiperi e firmes me te mire te xhamave Gjerman, ne bashkepunim me Wagner dhe Rodenstock, lider ne fushen optike ju ofrone shumellojshmeri te xhamave dhe nje cilesi maksimale deri ne detaje.

German Optik trajton lloje te ndryshme te xhamave duke filluar nga me te thjeshtit dhe deri tek xhamat me te nderlikuar dhe special per raste te vecanta.