Xhama Optik Special Gjerman RODENSTOCK

Rodenstock eshte nje kompani tradicionale gjermane , e themeluar ne vitin 1877. Kane qene nga shpikesit me te rendesishem dhe kryesore ne fushen e optikes . Eshte e vetmja kompani ne bote qe ofron nje sistem teresor te vizionit me te mire per klientet.

GJERMAN OPTIK e ka eksluzivitetin per RODENSTOCK-UN ne Shqiperi, e cila eshte e vetmja optike qe ofron vendosjen e standarteve te reja ne lidhje me : cilesine e lenteve dhe komoditetin e vizionit. Rodenstock perdor teknologji me saktesi te larte ne prodhimin e lenteve. Pas standarteve te larta teknologjike dhe produkteve me nje cilesi te jashtezakonshme fshihet perkujdesja e prodhuesit, i cili ne cdo moment ne qender ka klientin, kenaqesine dhe konfortin e tij.

RODENSTOCK tregton te gjitha llojet e xhamave organik, mineral si dhe per te dyja pamjet larg e afer vetem ne nje xham cilesor , por se fundmi edhe xhama dielli me te gjitha ngjyrat vetem per ju per te pasur nje vizion sa me te qarte dhe te bukur. RODENSTOCK ju ofron syze per kompjuter me xhama antirefleks qe mbron syte tuaj nga rrezet e forta te kompjuterit, por jo vetem, edhe nga telefonat celular , I-PAD , PC etj. me nje cilesi gjermane dhe cmime konkurente ne treg te cilat i gjeni vetem ne German Optik si ekskluzivitet i kesaj Kompanie.

Xhama Rodenstock Solitaire 2 Rezistence,antirefleks dhe mbrojtje me Solitaire 2.Teknologjia e larte e Solitaire Protect Plus2 mbron xhamat tuaj nga papastertia,pluhuri,uji dhe reflektimet.Gjithashtu xhamat Solitaire2 jane dyfish me te sigurta kunder gervishtjes,kane veti te shkelqyer antireflektive,veti pastrimi te shkelqyera dhe mbi te gjitha mbrojtje te shkelqyer te syrit. Solitaire 2 redukton perqindjen jonatyrale te larte te drites Blu nga kompjuterat,telefonat dhe tabletat.Dritat e teperta Blu mund te cojne ne lodhje te syve tuaj dhe pagjumesi. Duke ulur driten Blu,Solitaire2 ju lejon te punon qete para kompjuterit tuaj dhe rrit cilesine e jetes tuaj duke balancuar bioritmin.