Shikim i mprehte, perfekt me lentet progresive..

Lentet Progresive RODENSTOCK sherbejne per te korrigjuar largpamesine, shkurtpamesine dhe presbiopinë në të njëjtën kohë, dhe gjithashtu i jep personit që e mbanë  një shikim të qartë perfekt në të gjitha zonat.

Lentet jane dizenjuar në mënyrë të tilë që të përshtaten në mënyrë perfekte në cdo lloj montature, duke bërë që lentja të duket estetikisht bukur dhe pjesët anësore të jenë jo shumë të dukshme. Kjo gjë sjellë dy përfitime kryesore: Konformiteti i shikimit është maksimal dhe syzet mundësojnë një shikim perfekt të papenguar.