Pranë German Optik trajtohen të gjitha llojet e lenteve të kontaktit për cdo problem të shikimit tuaj.

Tek ne do të gjeni: Lente Ditore, Mujore, të thjeshta dhe toric, lente me ngjyra, gjithashtu dhe lente tradicionale vjecare. Lentet e vecanta trajtohen gjithashtu pranë German Optik, lente me numër dhe ngjyrë për personat skeptik që duan një pamje perfekte të syve të tyre, jo vetëm një shikim të qartë, por dhe një ngjyrë ndryshe dhe plotë jetë. Një e vecantë tjetër e Optikes Gjermane është ofrimi i lenteve kozmetike për të gjithë personat që kanë probleme të dukshme me estetikën e syve të tyre. Tv gjitha lentet të prodhimeve më të mira botërore si: Amerikane, Angleze dhe Italiane.

 

Lente Ditore

Biomedics 1 day Extra

 • Lente kontakti të përshtatshme vetëm për një përdorim
 • Cilesi dhe higjene e pater
 • Lente elastike dhe e thjeshte ne perdorim
 • Ka përmbajtje të lartë Ocufilcon dhe ujë që e bëjnë shumë të qendrueshme në sy, pa ju bezdisur gjatë ditës.
 • Paketimi: 30 copë

 

 

Proclear 1 day

 • Lente kontakti të përshtatshme vetëm për një përdorim
 • Mund të mbahen në sy gjatë gjithë ditës
 • Ka dizajn optik sferik
 • Qëndron rreth 96% e hidratuar për gjatë gjithë ditës
 • Paketimi: 30 copë

 

 

Clariti 1 day

 • Lente kontakti të përshtatshme vetëm për një përdorim
 • Cilësore dhe e rehatshme në qendrimin në sy
 • Ndikon në korrigjimin e vizionit për Miopi & Hipermetropi
 • Mbrojtje maksimale ndaj rrezeve UVA dhe UVB
 • Paketimi: 30 copë

 

 

Biomedics 55 premier

 • Lente kontakti të përshtatshme për përdorim mujor
 • Dizajn i vecantë hermetik, i cili krijonë siguri, higjenë të pastër të lentes, vizion të qartë dhe tëfreskët
 • Mbrojtje maksimale ndaj rrezeve UVA & UVB
 • Paketimi: Kuti 6 copë

 

 

Proclear sphere

 • Lente kontakti të përshtatshme për përdorim mujor
 • Sipërfaqe e lëmuar
 • Përqindje e lartë uji, rreth 96%
 • Trajton gjithashtu dhe thatësirën e syve kur vendosen

 

 

 Biofinity

 • Lente kontakti të përshtatshme për përdorim mujor
 • Përmbanë teknologjinë ekskluzive AquaForm
 • Lente hidrofilike, e cila minimizon dehidratimin
 • Sipërfaqja e përparme asferike për vizion të mprehtë
 • Dk/t e lartë