German Optik, nje nga qendrat me te specializuara per montimin e syzeve optike dhe jo vetem. Me nje laborator modern dhe pajisje te koheve te fundit montimi i syzeve tuaja behet ne sekonde dhe me nje korrektesi maksimale. Te gjitha proceset dixhitale.