GERMAN OPTIK

Optika Roma, krijuar ne vitin 1996,tashmë “German Optik” e vetmja qënder optike e specializuar në fushën e Okulistikës dhe Optometrise që mund të gjeni në Tiranë. Eshtë me mbi 20 vjet eksperiencë në fushën e optometrisë për cdo situatë mjekësore për kujdesin e syve. Eksperienca me kolegë dhe okulistë të huaj Italian dhe Gjerman si dhe një staf i kualifikuar dhe i pregatitur në fushën e okulistikës është një avantazh për t’ju lehtësuar ju mundesinë e zgjedhjes për t’u kujdesur për sytë tuaj. Me një gamë të gjerë shërbimesh për problemet e shikimit dhe syrit, për të rritur dhe femijë, German Optik sjell teknologjinë më të fundit Gjermane, si dhe markat më të njohura botërore në Shqipëri.

 

Optika Gjermane është nga të vetmet Optikë në Tiranë dhe jo vetëm, me një eksperiencë shumë vjecare në fushën e okulistikës dhe optometrisë. Disponon të gjitha shërbimet për një shëndet sa më të mirë të syve për të rritur dhe fëmijë.Gjithashtu ofron lente të kontaktit, korniza optike dhe syze dielli të markave të ndryshme, shërbim ekspres, pajisje të modernizuara nga kompani prestigjioze. Ne ju ndihmojmë edhe në dhënien e informacionit për cdo problem qe ju mund të keni me sytë tuaj. Ate që nuk e zgjidhin të tjerët e bejmë ne!