Rodenstock

Rodenstock eshte nje kompani tradicionale gjermane , e themeluar ne vitin 1877. Kane qene nga shpikesit me te rendesishem dhe kryesore ne fushen e optikes . Eshte e vetmja kompani ne bote qe ofron nje sistem teresor te vizionit me te mire per klientet.


Prenoto Viziten


Lexo me shume


Lente Progresive & Near Vision

Shikim i mprehte, perfekt me lentet progresive..

Lentet Progresive RODENSTOCK sherbejne per te korrigjuar largpamesine, shkurtpamesine dhe presbiopinë në të njëjtën kohë, dhe gjithashtu i jep personit që e mbanë një shikim të qartë perfekt në të gjitha zonat.

Lentet jane dizenjuar në mënyrë të tilë që të përshtaten në mënyrë perfekte në cdo lloj montature, duke bërë që lentja të duket estetikisht bukur dhe pjesët anësore të jenë jo shumë të dukshme. Kjo gjë sjellë dy përfitime kryesore: Konformiteti i shikimit është maksimal dhe syzet mundësojnë një shikim perfekt të papenguar. […]


Prenoto Viziten


Lexo me shume


Single Vision

Nje jete me e mire fillone me nje vizion me te mire! […]


Prenoto Viziten


Lexo me shume

Lente Bifokale

Jeni mbi 40 vjec dhe ndjeni vështirësi në shikimin në afërsi? Keni marë një palë syze në farmaci dhe me to nuk ndiheni mirë? Ju duhet t’i hiqni kur lexoni dicka, shihni më qartë pa to, por keni dhe raste të tjera kur ju nevojiten? Heqja dhe vendosja e syzeve mund të jetë një zgjidhje, por jo më optimalja. Ju do të mërziteni me këtë procedurë. Por cfarë duhet të bëni? Eshtë koha për të folur për lentet Bifokale.

Cfarë janë lentet bifokale?
Bifokalet janë syze që bëjnë një korrigjim për vizionin tuaj në distancë në pjesën e sipërme të lentës dhe një korrigjim që ju ndihmon të shikoni afër në pjesën e poshtme të dedikuar për këtë arsye. […]


Prenoto Viziten


Lexo me shume