Speciale

Ne German Optik do te gjeni zgjidhjen e duhur per korrigjimin e semundjeve te vecanta te syrit si: Keratokon, Diplopi, Nistagmo, Albinizem, Strabizem, Ambliopi, Daltonizem, Lente te forta (RGP)

Shumllojshmeri Produktesh

Prane German Optik do te gjeni cdo gje te nevojshme per shendetin e syve tuaj. German Optik ofon : Xhama special te cilesise se pare Gjermane Rodenstock. Xhama special per femije. Xhama special per te moshuar kunder degjenerimit te shikimit. Vizita okulistike te specializuara. Korrigjime Specile. Syze Optike & Dielli. Lente kontakti te te gjitha llojeve.…

Laborator Modern

German Optik, nje nga qendrat me te specializuara per montimin e syzeve optike dhe jo vetem. Me nje laborator modern dhe pajisje te koheve te fundit montimi i syzeve tuaja behet ne sekonde dhe me nje korrektesi maksimale. Te gjitha proceset dixhitale.